< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3095432664053911&ev=PageView&noscript=1" /> Nyheder - Batteriopbevaring til hjemmet: Hvordan vælger man det rigtige batteri?

Batteriopbevaring til hjemmet: Hvordan vælger man det rigtige batteri?

Batteriopbevaringssystem til hjemmeter et energilagringssystem designet til husholdninger.Normalt kan en familie have brug for et batteriopbevaringssystem til boliger, med en kapacitet på 5kWh til 10kWh, kompatibelt med PV solcelleanlæg for at tilfredsstille deres elforbrug, opnå maksimal barbering og fyldning af dalen og spare omkostninger.

 

I områder, hvor uventede strømafbrydelser ofte opstår på grund af storme, jordskælv og andre katastrofer, kan folk lagre backup-strøm med energilagringssystemer som nødstrømforsyning til husholdningsapparater, sikre, at det normale liv ikke bliver afbrudt og give folk ro i sindet.

batteriopbevaringssystem til hjemmet

Hvordan gørfungerer energilagringssystemer i boliger?

Kort sagt lagrer systemerne energi fra solskin via solpanel om dagen og afladning om natten;eller oplad batteriet fra nettet i forbrugsperioden uden for spidsbelastningsperioder og aflad i spidsbelastningsperioden, hvilket sparer regninger i henhold til prisforskellen.

batteriopbevaring i hjemmet - peaking barbering

Et batterienergilagringssystem indeholder hovedsageligt batteri og inverter, og batteriet optager et stort forhold mellem systemomkostninger, det er vigtigt at vælge et omkostningseffektivt batteri.Der er mange ting, du skal overveje, før du køber batteripakker til hjemmet.

 

Hvilken type batteri skal du vælge?

Nu på markedet er den sikreste lithiumcelleteknologi (LFP) LiFePO4, den er ikke-brændbar, ikke-giftig og fuldt genanvendelig, idet LFP-battericeller kan sikre systemets stabilitet og pålidelighed.Ydermere er LFP's cykluslevetid længere, hvilket betyder, at dit system kan bruges flere gange og reducerer de gennemsnitlige driftsomkostninger på lang sigt.

 

Modulært design er et godt valg

Du bemærker måske, at de fleste lagringsbatterier er modulopbygget, hvorfor er det så?Forskellige familier har et unikt elforbrug dagligt, det er ikke muligt at designe en standardkapacitet for alle brugere, så producenterne besluttede at lave batterimodul og lave en passende konfiguration til at imødekomme forskellige krav.Nogle er 2,56 kWh/enhed, nogle er 5,12 kWh/enhed, og der er andre tal, modulopbygget design er mere fleksibelt og lettere at bære og installere.

 

Installationsmetoder for hjemmebatteriopbevaringssystem

Der er 2 installationsmetoder: gulv- eller vægmonteret, vægmonteret har krav til væg, fordi batterier er tunge (10kWh er ca. 100+kG), installation på gulv er lettere at udføre, og ingen skade på væggen.

batteriopbevaring til hjemmet - gulv vs vægmonteret

Dowell Home Energy Storage Batteri

Dowell designede en batteripakke til boligenergi med den mest pålidelige lithiumteknologi, indbygget med CATL-mærket LFP lithium-ion-celler, lagerkapaciteten starter med 5,12 kWh, op til 4 pakker parallelt ved stabling, 10 års levetid, cyklusser >6000 , kan et 5kW solenergilagringssystem lagre 15,5MWh energi i sin levetid.

 

batteriopbevaringssystem til hjemmet iPack

Da det er modulopbygget og installeret på gulvet, vil installation og inspektion være meget let at håndtere, hvis et modulært batteri er ude af funktion, skal du bare tage det ud, og systemets drift vil ikke blive påvirket.

 

Derudover er udseendet veldesignet, elegant og moderigtigt, ligner et smart husholdningsapparat og kan endda dekorere huset.Kan du lide det?Få flere detaljer her: iPack hjemmebatteri

 


Indlægstid: 27. august 2021